ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Μεταφορική Ρηγούτσος | Μεταφορές & Μετακομίσεις Σύρος & Αττική


Η μεταφορική εταιρεία μας “Μεταφορική Ρηγούτσος” η οποία βρίσκεται στην Σύρο και διαθέτει υποκατάστημα στην Πεύκη Αττικής, αποτελεί πρωτοπόρος στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό, άρτια οργάνωση και υπευθυνότητα.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους μεταφορά προς την Σύρο, την Αττική και προς όλη την Ελλάδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ο σύγχρονος στόλος ιδιόκτητων φορτηγών και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να μεταφέρουν αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως στο μέρος που επιθυμείτε με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς.
 

 


 

 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, εξασφαλίζοντάς σας ελάχιστο χρόνο φόρτωσης - παράδοσης και άψογη μεταφορά των προϊόντων χωρίς φθορές, χωρίς ταλαιπωρία.
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσκευών σας ή τον εξοπλισμό του γραφείου σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων σας και εξασφαλίζοντάς σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.

 


 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Γνωρίζοντας ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική στοχεύουμε στο να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα για να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά για εσάς. Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η μεταφορική μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας.

Επιλέγοντας να απευθυνθείτε στην μεταφορική εταιρεία μας για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας, επί της ουσίας λαμβάνετε την απόφαση να επενδύσετε στη γνώση και την εμπειρία του προσωπικού μας που σας εξασφαλίζουν την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σύρο, την Αττική και όλη την Ελλάδα.