Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ
Μεταφορές & Μετακομίσεις Σύρος & Αττική


Η μεταφορική εταιρεία μας “Μεταφορική Ρηγούτσος“ η οποία βρίσκεται στην Σύρο και διαθέτει υποκατάστημα στην Πεύκη Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 62 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αναλάβει η 2η γενια εδώ και 25 χρόνια, η μεταφορική εταιρεία μας, έχει διαρκώς μια ανοδική πορεία στον κλάδο των μεταφορών και μετακομίσεων συνεχίζοντας να προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν τις μεταφορές και μετακομίσεις να μοιάζουν παιχνιδάκι.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η μεταφορική εταιρεία μας, πραγματοποιείται τακτικά δρομολόγια Σύρο - Αθήνα, ενώ σας προσφέρει μοναδικές τιμές σε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα.
 

 


 ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μία ασφαλή και άμεση μεταφορά ή μετακόμιση στην Σύρο, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Η τεχνογνωσία, η πολυετής πείρα μας, η σωστή οργάνωση και ο κατάλληλος συντονισμός, μας επιτρέπουν να φέρουμε σε πέρας κάθε μεταφορά ή μετακόμιση άμεσα και αποτελεσματικά. Επιλέγοντας την μεταφορική εταιρεία μας για τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα είναι ασφαλή κατά την μεταφορά τους και ότι θα φτάσουν την ώρα που πρέπει.

Όλα αυτά τα χρόνια η μεταφορική εταιρεία μας και το έμπειρο προσωπικό μας λειτουργούν με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, στην σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σύρο, την Αττική και όλη την Ελλάδα.